Over ons

Historie

Kaashandel van der Stok is opgericht in 1977. Het bedrijf is gevestigd midden in de Lopikerwaard, onderdeel van het Groene Hart van Nederland, tussen de vele boerderijen, waar nog ouderwets boerenkaas gemaakt wordt. Het familiebedrijf is sinds 2005 in handen van Patrick en Sandra. De oprichter, Gerrit van der Stok, is nog steeds als adviseur verbonden.

In de beginjaren was de onderneming vooral actief in de detailhandel. Kaashandel van der Stok is tegenwoordig in drie hoofdtakken te verdelen. Naast de groothandel, importeren we rechtstreeks uit Frankrijk, hebben wij 1 winkel en staan we op 9 weekmarkten in het midden van het land. Met name de laatste jaren is de groei in de groothandel en de import zeer sterk. Naast een kwalitatief hoogwaardig product, levert kaashandel van der Stok een totaal pakket aan producten. Hierbij springen de boerenkazen uit een aantal geselecteerde boeren uit de omgeving er uit. Uiteraard zorgt ook de directe import uit Frankrijk een belangrijk deel van de omzet. Door meerdere leveringen per week vanuit Frankijk kan kaashandel van der Stok snel inspelen op de vraag die er vanuit onze klantenkring is.

Sinds 2012 is de onderneming gevestigd in een nieuw pand in Lopik. Hier kan ieder product op de juiste manier rijpen of bewaard worden. Het gekoeld transport is in eigen beheer en daardoor zeer flexibel.

Adres

Copenweg 47
3411NX
Lopik

E-mail: info@kaashandelvanderstok.nl

Telefoon: 0348472058

KvK: 78470242

Facebook